Reklama
 
Blog | Topi Pigula

Bod pro mrtvého Havla.

 

Ať už je smrt prvního českého prezidenta jakkoli bolestná, má i svá pozitiva. Vyhecovala komunisty k tomu, že se odkopali a ukázali svou starou známou tvář.

„Národe oslavuj! Zemřel Václav Havel, sluha USA, NATO, sudetských Němců a Izraele. Zemřel největší zrádce českého lidu! Zemřel Václav Havel, spoluviník bombardování Jugoslávie, spoluviník vraždy 2500 civilistů. Pryč se zrádci!“ uvedli mladí komunisté na webu. Spolu s kondolencí Kim Čong Ilovi, který důsledně tyranizoval celou zemi tak jasně ukázali, jaké jsou jejich představy o světě. Kdo čekal, že komunisté evolučně vymřou, tak se nedočkal. V jejich podhoubí roste z ideologických spor (spora jako rozmnožovací orgán houby, nikoli jako hádka) mladé, ultraagresivní jádro. Nebezpečnější, než mladí hololebci. Stručně řečeno – (nejen) mladí komunisté by nejraději znovu nastolili „kimirsenovské“ pořádky. A mají na co navazovat.

„Státní hranice je vždy jednou z integrálních součástí každého státu. V době studené války nabývala ochrana státních hranic nabývala ochrana státních hranic zvlášť velkého režimu … ehm významu (kouzelné, takřka freudovské přeřeknutí). A byli to právě pohraničníci, kteří měli zásluhu na tom, že některé provokace na státních hranic nepřerostly v konfrontaci širokého rozsahu a narušení míru. Byli to příslušníci pohraniční stráže, kdo zabezpečovali klid pro pokojný život a práci lidí nejen v pohraničí. A že neměli jednoduchou službu o tom svědčí historické prameny z 50. let, kdy u narušitelů státní hranice byly nalezeny, zbraně, samopaly, ruční granáty a atd. Nastávající generace by měly vědět, co se v naší zemi dělo, co a proč dělali rodiče a prarodiče. A měla by vědět pravdu. Ale o tu v tomto zákoně nejde. Vy tuto pravdu účelově deformujete, politizujete a falšujete“ řekla komunistka Marta Semelová při projednávání zákona o třetím odboji. Z výše napsaného citátu je jasné, kdo falšuje, politizuje a deformuje. Fanatická komunistka opomněla zmínil, že aby se mohla „chránit klidná práce lidí v pohraničí“ bylo nutno zcela vysídlit desítky vesnic v blízkosti „čáry“. „Hrdinní pohraničníci byli kluci, kteří ať už pro svůj dělnický původ, uvědomělost nebo neznalost (neznalý = snadno manipulovatelný) skončili se samopalem u hranic a nezbylo jim nic jiného, než střílet lidi snažící se dostat na západ. Jinak jim hrozil kriminál za „napomáhání“.

Marta Semelová při oslavách 1. máje 2011

Reklama

„Vždycky jsem byl proti zákazu komunistů. Když je v rámci demokratických voleb volí tolik lidí, tak mají právo na život. Taková je demokracie. Ale teď jsem pro, aby zmizeli. Jasně ukázali, že jsou to pořád svině a ne proměněná strana,“ řekl po dvoudecce červeného chlapík, jehož rudokabátníci z šéfredaktorského postu poslali nejdříve do kriminálu a později do stánku se zeleninou. Řeči o tom, že mají právo na život, jsou – jak tuší většina slušných lidí – jen rudimentem ultrapolitické korektnosti. Právo na život jako takový bezesporu mají, leč v pruhovaném mundúru nebo šedivém „kimirsenovském“ kvádru s placatou čepicí „leninkou“ na hlavě.

Tatáž fanatička se připojila k oslavným ódám mladých komunistů oslavujících Havlovu smrt. Je od Havla hezké, že i po smrti je užitečný. Ukazuje pravou tvář režimu, který zpíval „pryč s tyrany a vládci všemi, nechť zhyne starý podlý svět“. Stalo se. Zemřel Kim Čon Il, otevřely se hranice na západ, není potřeba chránit klidný život v pohraničí, kam se skutečný život teprve začíná vracet. A propo – zaznamenali jste, že by někdo ze slušných lidí bez ohledu na stranickou příslušnost veřejně a hlasitě „jásal“ nad smrtí severokorejského diktátora?